Laser Tag World Cluj vă urează bun venit în lumea jocurilor hi-tech! Actual și nou în oraș, acest joc este inspirat din tehnologia de ultimă generație folosită de militari cu scopul de a dezvolta comunicarea și coordonarea  pe terenul de luptă și a îmbunătăți diverse strategii de luptă.

Laser Tag World Cluj 

Spațiul recreațional este amenajat pentru a oferi posibilități nelimitate, atât pentru joc, cât și pentru diverse evenimente speciale. În incinta locației se pot organiza petreceri private, zile de naștere într-un cadru neobișnuit și cu adevărat special. Laser Tag World Cluj are, de asemenea, amenajat un spațiu special conceput pentru copii astfel încât cei mici să se poată bucura de beneficiile jocului, gândind strategii și dezvoltându-și abilitățile de coordonare. Ca să asigure o ședere confortabilă părinților care își așteaptă copii de la joc, în incinta Laser Tag World Cluj există o sală pentru părinți, unde pot relaționa și servi gustări sau savura un ceai sau o cafea. De asemenea, este amenajată o sală special pentru copii, separată de sala părinților, unde micuții se pot bucura de comunicare.

Laser Tag World Cluj 

 

Cadrul inofensiv și distractiv al locației este deschis pentru toți iubitorii jocurilor de strategie. Pentru fiecare categorie de vârstă și pentru fiecare buget sunt gândite spații și activități serioase, dar distractive!

Laser Tag World Cluj 

Pentru evenimentele speciale, Laser Tag World a conceput pachete și oferte deosebite. De exemplu, pentru copii se poate opta pentru pachetul petreceri Laser Tag – 3 ore pentru copii, sau pachetul petreceri copii fără laser, ambele putând fi adaptate în funcție de numărul jucătorilor. Pentru jucătorii mai mari există pachetul pentru adulți, pachetul Magic Nights și pachetul Student Day! Locația mai oferă posibilitatea organizării de teambuildinguri pentru companiile dornice să ofere activități recreative angajaților.

Acestea fiind spuse, cu coordonatele bine cunoscute, jocurile cu laser vă așteaptă în lumea lor fantastică!

 

Lumea tehnologiei înalte și a jocurilor se deschide la Laser Tag World Cluj!