Petreceri copii

Laser Tag World Cluj este cel mai nou spațiu de joacă din oraș unde petrecerile sunt absolut memorabile. Se organizează petreceri pentru zile de naștere, onomastici, sfârșit de an școlar, evenimente de tip “școala altfel”, petreceri de Crăciun. Timp de 3 ore, preluăm cu responsabilitate toate grijile părinților și antrenăm copiii în diverse jocuri care stimulează imaginația, spiritul de echipă și de competiție.

Pe parcursul celor 3 ore, copiii au garantată cea mai memorabilă petrecere având 3 sesiuni de joc laser tag și  acces nelimitat și gratuit în sala special amenajată pentru pauzele dintre partidele de laser tag unde avem masa Air Hockey, jocuri consola Wii, două mese de fotbal, karaoke, jucării și jocuri adaptate vârstelor mici. Pentru a fi cu adevărat special, sărbătoritul primește un tricou cu sigla LaserTagWorld.

Download invitatie pentru print

Apa minerală și apa plată, sărățelele, alunele și articolele de unică folosință doar pentru copii (farfurii, pahare, șervețele) sunt din partea casei! De asemenea, pentru părinți, pentru a savura cele 3 ore lipsite de responsabilități, cafeaua este oferită cu mare drag de LaserTag World.

The gallery was not found!