3 motive pentru care laser tag-ul e potrivit pentru copii

30 Jul. 2020

avantaje laser tag copii

Faptul ca traim intr-o lume concentrata in jurul inovatiei si tehnologiei nu mai este de mult timp o noutate. Copiii au tendinta de a-si indrepta tot mai mult atentia catre cele mai noi jocuri video sau cele mai cool gadget-uri, care pot transforma o zi plictisitoare intr-o aventura virtuala.

Daca te numeri printre parintii care au copii mici, atunci stii cat de populare sunt jocurile video de actiune sau de strategie in randul celor mici. Una dintre alternativele pentru statul ore in sir in fata ecranelor este laser tag-ul. Acesta reprezinta o experienta interactiva pentru copii, dar si o modalitate excelenta de a-i face pe cei mici mai activi si mai receptivi la ce ii inconjoara.

Iata doar 3 dintre motivele pentru care jocul de laser tag este potrivit pentru copii:

1. Laser tag-ul este o modalitate eficienta de a imbina exercitiile fizice cu timpul de joaca. Activitate fizica e strans legata de distractia, ceea ce inseamna ca cei mici vor face sport fara sa-si dea seama.

2. Copii au posibilitatea de a-si extinde cercul de prieteni si de a intari relatiile de amicitie deja existente. Cum obiectivul jocului este de a obtine mai multe puncte decat echipa adversa, pentru indeplinirea acestuia, participantii trebuie sa comunice cu coechipierii intr-un mod eficient. Acest lucru le permite sa interactioneze cu oameni noi, iar largirea cercului social in timp ce participa la o activitate distractiva ii ajuta pe copii sa se simta mai confortabi si mai increzatori in a lega noi prietenii.

3. Un alt avantaj important pe care il aduce laser tag-ul este ca cel mic descopera ce inseamna sa fii un jucator de echipa. Acestia au oportunitatea de a invata mai multe despre lucrul in echipa, comunicare, elaborarea strategiei si stabilirea obiectivelor. Fiecare jucator trebuie sa contribuie in felul sau pentru ca echipa sa iasa invingatoare.

Daca motivele prezentate mai sus nu au fost suficiente, important e sa stii ca laser tag-ul inseamna si distractie, dincolo de toate. Asadar, pe langa incurajarea activitatii fizice, extinderea cercului de prieteni sau imbunatatirea spiritului de echipa, jocul poate oferi si o doza buna de energie celui mic.

 

Social
Unde ne gasesti?