LaserTag World - Laser Tag in Cluj-Napoca


LaserTag World este arena de laser tag in care vei trai experiente inedite si iti vei crea amintiri alaturi de prieteni! Intra in lumea fascinanta a jocurilor hi-tech si testeaza-ti abilitatile de strategie concurand impotriva echipei adverse!

Jocul este unul tactic in care jucatorii au scopul de a tinti adversarii cu impulsuri laser. Loviturile sunt detectate de senzori speciali aflati pe veste sau benzi situate pe casti.

Pe langa distractie, in sesiunile de laser tag iti vei imbunatati spiritul de echipa, iti vei antrena gandirea strategica, iar datorita dinamicii jocului, va trebui sa iei decizii rapid pentru a-ti spori sansele de castig.

De la petreceri pentru aniversari pana la evenimente cu sesiuni de laser tag pentru adulti, suntem pregatiti sa va oferim o experienta de neuitat.

Vrei sa te distrezi cu prietenii sau colegii intr-o sesiune de laser tag? Vezi pachetele Laser Tag pentru adulti, studenti sau Magic Nights disponibile!

Vrei sa organizezi o petrecere inedita pentru aniversarea copilului? Vezi pachetele de petrecere cu sesiuni de laser tag sau pachetele de petreceri cu sesiuni de laser tag si joc pe trambuline.
 

Intrarea la sesiunile de joc in sala de trambuline si in arena laser tag se face numai pe baza de rezervare. Pentru participarea la activitati, e necesara semnarea acordului de participare. Daca esti minor, acordul trebuie semnat de un parinte/ tutore. Poti printa si completa acordul inainte de a ajunge la noi, descarcandu-l de aici.
 
 
Programeaza-te