World Jump - Sala de trambuline in Cluj

trambuline elastice clujGata pentru salturi si flip-uri? World Jump este cel mai nou spatiu pe care l-am amenajat in locatia noastra – o sala de trambuline ideala pentru miscare, distractie si recreere. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu multa energie si sa te bucuri pe deplin de sesiunile de joc pe trambuline!

Iata cu ce atractii te asteptam la World Jump Cluj:

Trambuline elastice

Exerseaza-ti sariturile, flip-urile si orice alte trick-uri vrei sa experimentezi in zona trambulinelor elastice! Consuma-ti energia intr-un mod cat mai placut imbinand miscarea cu distractia!

sala de trambuline clujCosuri de bachet

Vrei sa exersezi abilitatile de a arunca la cos? O poti face in zona trambulinelor, unde am amenajat si cateva cosuri de baschet. Testeaza-ti acrobatiile in aer, prinde elan si inscrie perfect la cos!

battle beam clujBattle Beam

Provoaca-ti prietenii la un „duel” in stilul gladiatorilor in zona Battle Beam! Incearca sa iti mentii echilibrul pe zona din mijloc si dezechilibreaza-l pe oponent cu ajutorul bastoanelor de spuma!

Nu iti fa griji in cazul in care vei cadea! Groapa cu bureti moi iti garanteaza o aterizare sigura!

trambulina cu bureti clujTrambulina cu bureti

Exerseaza-ti salturile intr-un mod distractiv si sigur, fara grija aterizarii!

Poti incerca cate trick-uri vrei in zona trambuline cu bureti.

perete de catarare clujPerete de catarare

Esti fan catarat si vrei sa iti testezi tehnicile de escalada? 

Poti incepe in siguranta in zona peretelui de catarare! Nu trebuie sa iti faci griji de aterizare! Groapa cu bureti este plasata chiar sub peretele de catarare, asadar in cazul care vei aluneca, poti fi sigur ca vei ateriza intr-o zona sigura.
 

Program

Accesul in spatiul World Jump este posibil doar pe baza de programare prealabila in intervalul orar 14:30-21:30

Intrarea la sesiunile de joc in sala de trambuline si in arena laser tag se face numai pe baza de rezervare. Pentru participarea la activitati, e necesara semnarea acordului de participare. Daca esti minor, acordul trebuie semnat de un parinte/ tutore. Poti printa si completa acordul inainte de a ajunge la noi, descarcandu-l de aici.

 

Tarife

Pretul intrarii la liber este de 25 lei / 30 min / jucator - la care se adauga costul unei perechi de sosete (reutilizabila, se achita o singura data).

Daca iti doresti o petrecere cu sesiuni de joc pe trambuline, vezi pachetele de petreceri World Jump.

Daca iti doresti o experienta completa in care iti poti imbina abilitatile tale de sportive cu cele de strategie, vezi pachetele de petreceri Laser Tag World & World Jump.

Daca esti interesat de oferte si pachete in sala de trambuline, vezi abonamente si promotii World Jump.

Programeaza-te