Regulament de odine interioara LaserTag World & World Jump Cluj

 

Arenele LaserTag World și World Jump, situate pe Str.Luncii Nr.19, reprezintă locul în care distracția și adrenalina se completează reciproc, locul unde activitățile sportive se imbină cu cele de strategie. Arenele sunt destinate atât copiilor, cât și adulților. Întreaga locație reprezintă, de asemenea, un loc cu multă activitate fizică și (ca în orice sport) exista întotdeauna și un potențial risc de accidentare. 

Pentru ca timpul petrecut la noi să fie cât mai plăcut pentru dumneavoastră, dar şi pentru ceilalţi, pentru siguranța dvs. și a celor din jurul dvs. am dezvoltat acest regulament de ordine interioara, simplu de urmat și extrem de important, special conceput pentru a reduce riscul de rănire/accidentare în timpul activităților în arena de LaserTag sau în arena cu trambuline.

Prezentul regulament se aplică tuturor persoanelor care intră în perimetrul LaserTag WORLD & World Jump, adulți sau copii. Citiți cu atenție regulamentul și explicați-l copiilor pe care-i însoțiți! Laser Tag World Cluj & World Jump nu se fac responsabile de orice consecință rezultată în urma necitirii și / sau nerespectării prezentului regulament. Participarea oricărei persoane, minor sau adult, la o activitate în spațiul Laser Tag World & World Jump Cluj reprezintă un acord prin care se acceptă faptul că există niște riscuri asociate acestor activități și asumarea întregii responsabilități din partea participantului pentru eventualele neplăceri care vor fi cauzate din imprudența / neatenția / necunoștința prezentului regulament. Toți oaspeții noștri trebuie să înțeleagă și să respecte regulile spațiului și sa aibă semnat acordul de participare (disponibil la locatie sau pe site-ul www.lasertagworld.ro) inainte de a intra în arene. Minorii trebuie să aibă acordul semnat de către parinte / tutore / însoțitor. Copiii cu vârsta sub 7 ani și înălțime sub 120 cm nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați!

NU EXISTĂ EXCEPȚII DE LA ACEASTE POLITICI!

Greutatea maxim admisă pe o trambulină și în zona Battle Beam este de 130 kg, iar pe peretele de cățărat de 80 kg.

Dragi părinți, vă rugăm să anuntați personalul administrativ în scris dacă sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastră (spre exemplu, dar fără a ne limita la următoarele: copilul prezintă tulburări de comportament, este epileptic, are reacții de fotosensibilitate, este alergic, dependent de insulină și are nevoie de îngrijiri speciale, are probleme psihice / mentale / de vedere / de motricitate sau prezintă  orice alte afecţiuni temporare sau permanente) care ar putea pune în pericol participarea la oricare din activităţile desfăşurate. Personalul Laser Tag World & World Jump Cluj nu-și asumă nici un fel de răspundere pentru astfel de cazuri. Însoțitorii acestor copii își asumă întreaga responsabilitate și supraveghere. Nu este permis accesul, în perimetrul Laser Tag World Cluj, a persoanelor cu boli contagioase și / sau aflate sub influența băututilor alcoolice.

Înainte de participare, toți oaspeții și adulții însoțitori își asumă întreaga responsabilitate pentru a asigura următoarele:

Dacă aveți întrebări sau doriți clarificarea oricăreia dintre regulile noastre, vă rugăm să discutați cu un membru al personalului care va fi bucuros să vă explice regula în detaliu. Regulile enumerate mai jos sunt regulile de baza, generale, și nu reprezintă întregile dvs responsabilități. Este important să înțelegeți că potențialul de rănire există chiar și atunci când vă jucați / săriți în siguranță. Prin participarea la activitățile din cele doua arene vă asumați în totalitate potențialele riscuri.

Participarea la activitățile de tip LaserTag sau trambuline, reprezintă activități sportive și recreative, inerent periculoase, și implică risc pe care fiecare participant trebuie să îl evalueze pe cont propriu. Prin utilizarea acestora, vă asumați un risc de accidentare, rănire gravă sau deces.

Pentru siguranța dvs, trebuie ca starea sănătății dvs să vă permită astfel de activități. Este interzis accesul în arenele noastre dacă suferiți de vreo boală cronică (inclusiv și fără a ne limita la: rău de mișcare, înălțime, frică de întuneric și de înălțime, probleme cardiace, probleme osteo-articulare etc.)

Reguli generale

Participarea la activitățile oferite de către LaserTag World & World Jump este posibilă numai în urma unei rezervări prin site-ul www.lasertagworld.ro, pe adresa de e-mail contact@lasertagworld.ro sau telefonic.

În arenele noastre copiii cu vârstă mai mică de 7 ani și înălțime sub 120 cm. au acces numai daca sunt însoțiti și atent supravegheați de un adult. În caz contrar, însoţitorii acestora se fac responsabili pentru posibilele accidente sau deteriorări ale echipamentelor.

La toate aceste reguli se adaugă reguli speciale, fără a ne limita însă numai la acestea:

Toți oaspeții noștri trebuie să informeze imediat ce observă o stare a vreunui echipament sau instalație care îl pune pe el sau pe ceilalți participanți în pericol.

Personalul Laser Tag World & World Jump Cluj își rezervă dreptul de a interzice accesul oricărei persoane care nu respectă sfaturile și regulamentele de securitate sau prezintă un comportament agresiv sau periculos care poate dăuna securității oricărei persoane și spațiului în sine. Părinții sau adulții însoțitori, care reprezintă copilul sau copiii pe care îi invită la petrecerile organizate de ei, sunt responsabili de accidentele și de deteriorările produse în urma nerespectării regulamentului spațiului de joacă.

Laser Tag World & World Jump Cluj poate acționa pe cale juridică împotriva celor care încalcă prevederile prezentului regulament.

Respectând regulile de mai sus, toata lumea se va simți în siguranță și timpul va fi petrecut în mod plăcut, civilizat și distractiv.

Toți oaspeții primesc instrucțiuni de siguranță și sunt supravegheați în timp ce se află in arena de laser tag sau cea de trambuline.

Se consideră că oricine utilizează trambulinele de World Jump și arena LaserTag World, a citit, a înțeles și a acceptat aceste condiții. Nerespectarea regulilor poate duce la pierderea posibilității de joc / sărit și nimeni nu-și dorește asta!