5 motive pentru care sa alegi laser tag-ul pentru urmatorul team building

25 Sep. 2020

laser tag teambuilding cluj

Cand auzim termenul „team building”, instantaneu ne gandim la cuvantul „echipa” si apoi la ce se poate face pentru ca aceasta sa isi imbunatateasca performanta si sa colaboreze mai eficient.

Activitatile de teambuilding au rolul de a imbunatati productivitatea, de a creste motivatia angajatilor si de a consolida increderea si respectul in randul angajatilor. E recomandat ca acest tip de activitati sa aiba loc in afara biroului, pentru a oferi angajatilor un motiv pentru a interactiona unii cu altii intr-un mediu care nu este legat de munca, in ideea de a-i incuraja sa lucreze impreuna pentru a rezolva o problema.

O idee interesanta pentru o activitatea de acest tip este laser tag-ul. Am pregatit o lista cu 6 motive pentru care merita sa il iei in considerare cand planifici urmatorul team building.

1. Laser tag-ul este un joc captivant si distractiv

La fel ca jocurile video, laser tag-ul te introduce rapid in atmosfera jocului. Gasirea locurilor celor mai potrivite pentru a te ascunde si a ochi adversarii, precum si stabilirea celor mai bune strategii fac din laser tag un joc distractiv si interesant, deopotriva.
 

2. Laser tag-ul este un joc sigur

Multi dintre jucatori se intreaba daca jocul este sigur sau daca te poti rani. Razele laser tag nu fac niciun rau deoarece este folosita tehnologia cu infrarosu, asadar tehnologia utilizata este absolut sigura atat pentru copii, cat si pentru adulti.
 

3. Laser tag-ul va pune mintea la incercare

Laser Tag nu este doar despre a indrepta arma de laser tag spre cei din echipa adversa. Intrucat este un efort de consolidare a echipei, e important sa stabilesti strategii cu membrii echipei despre cine ce rol va avea in cadrul jocului. Cu cat mai multi coechipieri se cunosc unul pe celalalt, cu atat strategia lor va avea mai multe sanse de castig.

 

4. Laser tag-ul se bazeaza pe abilitatile tale de lider

In fiecare echipa, trebuie sa existe un lider. Un lider e cel care isi propune sa indeplineasca obiectivele si sa-i instruiască pe membrii echipei astfel incat scopurile initiale sa fie atinse. Prin laser tag, ai posibilitatea sa iti perfectionezi abilitatile de conducere deoarece vei intalni, alaturi de echipa ta, situatii in care sa actionezi rapid, luand in calcul mai multe aspecte.

 

5.  Laser tag-ul imbunatateste relatiile de colaborare

Nimic nu-i reuneste pe angajati mai mult decat a face echipa alaturi de colegi sau de a juca impotriva lor. Coechipierii vor forma relatii de colaborare autentice de echipa.

Activitatile de teambuilding nu ar trebui să se simtă niciodată ca o munca, dar asta nu inseamna ca nu pot avea un avantaj competitiv. Laser tag-ul este o activitate distractiva de consolidare a echipei, care prezinta provocari intr-un mediu in care colegii pot invata unul despre celalalt.

 

Social
Unde ne gasesti?