6 reguli de care sa tii cont cand joci laser tag

19 Nov. 2020

reguli laser tag

Buna desfasurare a oricarui joc impune si existenta unui set de reguli. Si in cazul laser tag-ului, exista cateva reguli care pot fi intelese ca un ghid general, care sa asigure un joc fara probleme. Iata cateva dintre ele:


1. Laser tag este un sport fara contact

Cand joci laser tag, tine cont ca jocul este conceput pentru a fi unul fara contact. Orice contact cu un adversar poate fi motiv pentru eliminarea din joc.

 

2. Senzorii trebuie sa fie vizibili in timpul jocului

Acoperirea unui senzor pentru a impiedica adversarul sa te ocheasca da dovada de lipsa de sportivitate si, in mod normal, orice jucator care isi acopera senzorul ar trebui sa paraseasca jocul.

 

3. Fair-play-ul este important

Fair-play-ul este esential pentru ca jocul sa se desfasoare in mod corect. Asadar, tine cont de regulile prezentate inainte de inceperea jocului si asigura-te ca le respecti pe toata durata sesiunii de joc.

 

4. Acorda atentie modului in care te imbraci!

Desi nu este o regula impusa, recomandat este sa porti haine de culoare inchisa atunci cand joci laser tag. Culorile deschise te vor face sa iesi in evidenta si te vor transforma intr-o tinta mai usoara.

De asemenea, asigura-te ca porti pantofi confortabili.  Asta inseamna fara sandale si cu siguranta fara tocuri.

 

5. Lucreaza in echipa!

Unele jocuri pot fi competitive la nivel individual, insa cand vine vorba de laser tag, trebuie sa iei in considerare mai intai succesul echipei.

 

6. Pastreaza jocul distractiv!

Aminteste-ti ca laser tag nu este un sport olimpic, asadar nu trebuie sa faci din a castiga un obiectiv suprem. Motivul numarul unu pentru care mergi la laser tag este pentru a te distra.

 

Social
Unde ne gasesti?