6 sfaturi si strategii pentru jocul de laser tag

26 Nov. 2019

stratergii laser tagFie ca te decizi sa vii alaturi de colegii de munca la o sesiune de laser tag, fie ca alegi sa transformi o simpla iesire cu prietenii intr-o experienta inedita intr-o arena laser tag, iata cateva sfaturi si strategii care te-ar putea ajuta ca tu si echipa ta sa iesiti invingatori:

  1. Poarta haine de culoare inchisa! Culorile deschise nu vor face decat sa va scoata in evidenta si sa va transforme intr-o tinta mai usoara.
  2. Alege niste incaltari confortabile, preferabil nu sandale sau pantofi cu toc! Incaltarile sport sunt printre cele mai bune variante, chiar daca si cizmele vor functiona bine, mai ales daca sunt de culori inchise.
  3. Hidrateaza-te! Pentru ca te vei deplasa mult in arena, este recomandat sa bei suficienta apa pentru a te mentine in cea mai buna forma.
  4. Inspecteaza rapid arena unde se va desfasura jocul! Acest lucru te va ajuta sa stii care sunt locurile care iti ofera o vedere mai buna spre echipa adversa si care sunt cele numai bune pentru a te feri de ceilalti.
  5. Un alt lucru care te-ar putea ajuta este sa mergi in lateral. Acest lucru ar trebui sa ofere o mai mare protectie. Nu uita insa sa continui sa te misti! Daca vei sta intr-un singur loc privind de jur imprejur, in mod sigur vei deveni tinta celorlalti jucatori mai experimentati.
  6. Daca vezi pe cineva care te tinteste si nu te poti feri complet, incearca cel putin sa te intorici in lateral. In acest fel, este mai putin probabil sa loveasca senzorii.

Cu oricine ai merge, orice strategie sau sfat ai urma din cele de mai sus sau la orice petreceri Laser Tag World vei participa, asigura-te in primul rand ca te vei distra. Competitia este importanta, dar nu uita ca mai important decat asta este sa te simti bine alaturi de cei cu care ai ales sa petreci timpul.

Social
Unde ne gasesti?