8 sfaturi practice pentru a castiga la laser tag

27 Aug. 2020

sfaturi laser tag

Nu degeaba laser tag-ul are ca origini jocul dezvoltat pentru instruirea soldatilor americani in anii razboiului. E un joc tactic cu propriile reguli si trucuri, iar pentru a castiga este important nu numai sa le cunosti, ci si sa le pui in practica. Iata cateva sfaturi generale care sa te ajute cand mergi cu prietenii in arena de laser tag:

1. Principala greseala pe care o fac cei care merg pentru prima oara la laser tag este sa se uneasca intr-un grup si sa se deplaseze cu totii in jurul arenei. Este de inteles ca un jucator fara experienta va dori in mod inconstient sa ramana aproape de ceilalti coechipieri, insa in acest fel intreaga echipa va deveni o tinta usoara. Asadar, primul si principalul sfat este ca intreaga echipa sa se raspandeasca in arena pentru a fi mai greu de reperat de adversari.

2.  Aminteste-ti ca faci parte dintr-o echipa, deci actioneaza avand in minte strategia pe care ati stabilit-o la inceputul jocului. Daca apar schimbari pe parcurs, asigura-te ca sunt cunoscute de toti coechipierii!

3. Nu ramane intr-un singur loc pentru mult timp, altfel echipa oponenta iti va detecta pozitia rapid si te va ochi. In laser tag, miscarea constanta este esentiala. Schimba-ti pozitia si continua sa tragi asupra adversarilor.

4. Nu te panica cand vezi inamicul! Actioneaza calm, dar repede. Nu iti fie teama sa ochesti adversaul, dar asigura-te ca nu tragi la intamplare. Incerca sa tintesti mai intai. 

sfaturi laser tag
5. Foloseste modul in care este organizata arena de laser tag in avantajul tau. Repereaza de la inceputul sesiunii de laser tag potentiale locuri de unde ai putea avea o perspectiva mai buna sau unde te-ai putea ascunde pentru cateva momente pentru a deruta adversarul.

6. Oricat de mult ti-ai dori sa castigi, asigura-te ca nu incalci regulile jocului. Nu iti acoperi senzorii bandei cu mana sau cu hainele doar pentru a iesi invingator pentru ca vei pierde tot farmecul jocului.

7. Nu pierde mult timp urmarindu-l pe adversar in timp ce stai la adapost. Uita-te o data si schimba-ti poziția. Daca esti vazut, adversarul va fi cu ochii pe tine si de indata ce vei apărea din nou, vei fi lovit.

8. Nu te ascunde in spatii inchise cu o singura iesire. Trebuie sa te asiguri ca ai intotdeauna o modalitatea de a te retrage din locul in care te afli.  
Social
Unde ne gasesti?