Activitati de teambuilding inedite – laser tag Cluj

23 Sep. 2019

laser tag cluj

Activitatile de teambuilding sunt esentiale pentru ca dinamica unei echipe sa se pastreze si pentru ca membrii ei sa fie motivati. Una dintre activitatile inedite pentru care se poate opta pentru a imbunatati comunicarea, dar si pentru a consolida relatiile dintre colegi este laser tag-ul.

Jocul laser tag include activitati esentiale pentru un teambuilding reusit, care promoveaza rezolvarea rapida a problemelor, abilitati de luare a deciziilor, comunicare eficienta, adaptabilitate si incredere in echipa.

Lucru in echipa

Nimic nu-i aduce pe angajati impreuna ca ideea de a forma echipe pentru a concura impotriva colegilor lor! Jucatorii pot forma in acest fel relatii de colaborare autentice si pot stabili raporturi cu coechipierii. Increderea si comunicarea la lucru se pot imbunatati considerabil atunci cand  colegii au interactionat si in alte circumstante.

Avantaje tactice

Cu cat coechipieri stiu mai multe unul despre celalalt, cu atat strategia lor pentru castig va fi mai buna. Jocul lasertag este o oportunitate excelenta pentru angajati sa gandeasca si sa analizeze situatiile cu care se confrunta, sa devina creativi, dar si sa paseasca in pozitii de conducere pentru a obtine cat mai mult de la echipele lor.

Distractie

Nu numai ca angajatii vor avea posibilitatea de a interactiona intr-o alta maniera decat o fac la lucru, dar vor avea parte si de o experienta placuta. Jocul creaza un cadru pentru o atmosfera sanatoasa si distractiva pentru angajati pentru a se implica intr-o activitate de grup care este colaborativa, competitiva si amuzanta.

Elibererea stresului

Frustrarea, stresul si epuizarea acumulate pot fi eliberate printr-un joc de lasertag. Buna dispozitie a angajatilor va dura odata ce toti se vor intoarce la birou cu povesti amuzante de povestit.

Laser tag in Cluj-Napoca poate fi gasit la Laser Tag World, un spatiu in care distractia se imbina cu lucru in echipa si gandirea strategica. Pachetele sunt special concepute pentru diferite tipuri de evenimente sau pentru tipuri de jucatori si il poti alege pe cel care se potriveste mai bine ocaziei tale.

Social
Unde ne gasesti?