Cum sa-ti imbunatatesti jocul de laser tag

10 Apr. 2020

sfaturi laser tag

Laser tag-ul este una  dintre activitatile distractive pentru toate varstele. Daca esti fan al laser tag-ului si doresti sa iti imbunatatesti stilul de joc , iata cateva elemente de care ar trebui sa tii cont.

  • Cunoaste regulile!

Asigura-te ca stii foarte bine regulile de joc si regulile de notare! Elementele de baza sunt aceleasi in majoritatea arenelor de laser tag, dar acorda atentie regulamentului prezentat de personalul de la centru de laser tag la care mergi.

  • Cunoaste arena!

Cunoasterea arenei te va ajuta sa iti imbunatatesti jocul. Daca stii cum arata arena, poti planifica strategii si gasi ascunzatori care sa iti permita sa iti aperi coechipierii pe parcursul jocului.

  • Imbraca-te corespunzator!

Arenele interioare sunt adesea medii cu lumina scazuta. Poarta haine de culori inchise, fara logo-uri sau culori stralucitoare. Albul si culorile mai deschise vor iesi in evidenta mai rapid in intuneric. Unul din secretele jocului este sa ii vezi pe ceilalti, dar sa eviti ca tu sa fii vazut. 

  • Nu alerga!

Misca-te incet in arena astfel incat sa nu atragi prea mult atentia asupra ta. Cheia este sa ramai ascuns pana cand poti ochi adversarul. In cazul in care este necesar, coechipierii va pot ajuta.

  • Comunicare

Nu in ultimul rand, lucrul in echipa necesita comunicare. Vorbeste cu un ton scazut cu coechipierii sau foloseste semnale de mana pentru a arata in ce directie mergi.

Social
Unde ne gasesti?