Laser tag – activitatea ideala pentru distractia cu prietenii

23 Sep. 2019

laser tag cluj

Venirea weekend-ului este unul dintre momentele asteptate din saptamana pentru ca reprezinta ocazia ideala pentru a ne relaxa si a ne detasa de activitatile pe care le facem in timpul saptamanii. Multi dintre cei care prefera si momente de distractie, pe langa cele de odihna, cauta sa faca lucruri pentru care nu ar avea suficient timp in mod obisnuit.

Pentru cei care s-au plictisit de mers la film sau de board games si vor sa aiba parte de o experienta altfel, una dintre activitatile de weekend pentru care pot opta este laser tag. Jocul a castigat din ce in ce mai multa popularitate in ultimii ani si este ideal pentru grupuri mai mari de prieteni.

Pe langa distractie, punctul forte al acestuia este ca antreneaza gandirea strategica, imbunatatind in acelasi timp spiritul de echipa. Mai mult, datorita dinamicii  jocului, participantii vor fi nevoiti sa ia decizii rapid daca vor sa-si sporeasca sansele de castig. In acest fel, pot sa isi cizeleze strategia de lupta, dar si sa isi imbunatateasca atat comunicarea, cat si coordonarea in arena.

Daca sunteti in cautare jocului de laser tag in Cluj-Napoca, acesta poate fi gasit la Laser Tag World, un spatiu in care puteti experimenta lumea jocurilor hi-tech. Regulile va vor fi explicate inainte de intrarea in arena si tot ce va ramane de facut este sa va bucurati de experienta jocului alaturi de cei cu care ati venit.

In functie de numarul de prieteni alaturi de care veniti, dar si in functie de cate sesiuni de laser tag alegeti, puteti opta pentru diverse pachete, de la cele pentru adulti, la cele pentru elevi si studenti.

Social
Unde ne gasesti?