Petreceri laser tag pentru copii

10 Jan. 2020
petreceri laser tag pentru copii

Organizarea si gazduirea unei petreceri pentru ziua de nastere a copilului poate reprezenta un stres in plus, mai ales daca te gandesti la o petrecere mai diferita. Prin urmare, daca vrei ca toate acestea sa nu constituie un stres in plus, poti alege o petrecere la un centru de laser tag.

Laser tag-ul este un joc distractiv care se joaca cu lumina infrarosie, insa nu se folosesc lasere reale, asadar este un joc sigur. Jucatorul are nevoie doar de un pistol pentru laser tag si o casca, pe care le va primi inainte de a intra in arena. La baza jocului stau cateva reguli de bază, care vor fi explicate inainte de inceperea propriu-zisa a jocului. Ar bine sa participantii la joc sa nu poarte pantofi care sunt alunecosi, recomandat fiind alegerea unei perechi de pantofi sport. 

Avantajul unei petreceri intr-un centru laser tag consta in primul rand in faptul ca sarbatoritul si invitatii sai vor avea la dispozitie un spatiu numai al lor in care sa se distreze. La Laser Tag World, pe langa arena de laser tag, copiii mai au la dispozitie o sala suplimentara de joaca. Aceasta este dotată cu AirHockey, mese de fotbal, televizor cu WII, videoproiector, precum si alte jocuri si jucării adaptate varstei. De asemenea, iti este oferit si un model de invitatie pe care il poti printa si oferi apoi celor invitati la petrecere.

Daca partea de distractie e asigurata, tot ce mai ramane de facut este sa te gandesti la ce ar vrea cei mici sa manance si la un tort pentru sarbatorit.

Pentru aceasta, vei avea la dispozitie o sala pentru servirea mesei. In plus, odata ce optezi pentru o petrecere la Laser Tag World Cluj, mai sunt asigurate apa pentru cei mici (in mod sigur va fi necesara pentru pauzele dintre sesiunile de laser tag), saratele, dar si consumabile (farfurii, pahare si servetele) de unica folosinta. Mai mult, exista si o sala pentru parinti, iar acestora le sunt oferite cafea sau ceai.
 

Cu toate aceste lucruri stabilite, tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri alaturi de cel mic si sa bifezi o alta petrecere reusita. Laser tag-ul este un joc distractiv pentru oameni de toate varstele, in special pentru copii, deoarece este un mod minunat de a-si folosi energia, asa ca alegerea unui astfel de loc pentru sarbatorirea unei zile de nastere poate fi o varianta potrivita pentru a fi luata in considerare.

Social
Unde ne gasesti?