Strategia de echipa in jocul de laser tag

19 May. 2020

strategia de echipa in laser tag

Cand vorbim de laser tag, vorbim implicit de un joc in echipa. Cu toate ca scopul final este pana la urma distractia, echipele care lucreaza impreuna pentru a atinge obiectivul lor vor castiga de obicei meciul. Tocmai de aceea, am alcatuit o lista cu sfaturi care sa ajute si sa incurajeze jucatorii sa dezvolte munca in echipa si sa-si imbunatateasca tactica de joc.

  • Ajutati toti jucatorii din echipa sa inteleaga obiectivul jocului si regulile acestuia! De asemenea, este recomandat sa oferiti sfaturi si sugestii jucatorilor care nu sunt siguri ce sa faca sau care se afla pentru prima data intr-o arena laser tag.
 
  • Pentru a asigura victoria echipei voastre, e posibil ca tactica pe care o veti folosi sa se schimbe de la runda la runda. Asigurati-va ca oferiti fiecaruia dintre jucatori suficient timp inainte de o rundă pentru a discuta intre ei. Acest lucru va va ajuta sa va faceti un plan cu care sa fiti cu totii de acord.
 
  • Incearcati sa atribuiti sau sa incurajati jucatorii sa isi asume diferite roluri. Atunci cand un jucator are un un rol specific, se poate simti mai increzator in timp ce joaca.
 
  • Este o idee buna sa aveti jucatori raspanditi in zona de joc pentru a va asigura ca nimeni nu poate ajunge in spatele echipei voaste. O metoda eficienta ar fi sa atribuiti unui jucător rolul de a fi atent la membrii din echipa adversa.
 
  • Incercați sa aveti un jucator drept lider al echipe. Daca sunteti mai multi jucatori intr-o singura echipa, puteti forma grupuri mici, fiecare cu liderul propriu. Acest lucru incurajeaza jucatorii sa asculte si sa lucreze impreuna, mai degraba decat sa joace singuri.
Social
Unde ne gasesti?