10 intrebari si raspunsuri despre laser tag

29 Jun. 2020

intrebari si raspunsuri laser tag

Fie ca doar esti curios despre ce presupune laser tag-ul, fie ca esti un pasionat al jocului care doreste sa afle mai multe informatii, am pregatit o lista cu cele mai frecvente intrebari referitoare la acesta, cu raspunsurile aferente.

1. Ce este laser tag-ul?

Laser tag-ul este un joc tactic sigur in care jucatorii au scopul de a tinti adversarii cu impulsuri laser. Loviturile sunt detectate de senzori speciali aflati pe veste sau benzi situate pe casti.

2. Cum sa te pregatesti pentru joc?

Nu este necesara o pregatire speciala pentru a juca laser tag. Daca este prima data cand mergi sa joci, un instructor iti va explica regulile jocului. Trebuie doar sa vii cu buna dispozitie si sa te bucuri de joc.

3. Cum sa castigi la laser tag?

Desi nu exista o reteta secreta care sa iti asigure castigarea jocului, exista cateva ponturi care sa iti formeze o idee generala despre ce ar trebui sa faci pentru a-ti creste sansele de castig. Poti afla mai multe citind articolul cu sfaturi si strategii pentru jocul de laser tag.

4. Cat costa o sesiune de laser tag?

Preturile difera in functie de arena de laser tag pe care o alegi, dar si de pachetul pentru care optezi. La Laser Tag World poti alege din pachete pentru petreceri de copii sau pentru cele de evenimente adulti.

5. Este jocul sigur pentru copii?

Tehnologia utilizata in jocul de laser tag este absolut sigura atat pentru copii, cat si pentru adulti.

6. Trebuie sa ma imbrac intr-un anumit fel pentru laser tag?

Nu exista o regula pentru hainele cu care ar trebui sa te imbraci la jocul de laser tag. Recomandat este totusi sa alegi niste haine mai inchise la culoare in care sa te simti confortabil in timp ce joci.

7. Cat dureaza un joc de laser tag?

Un joc de laser tag are o durata minima de 20 de minute, insa durata jocului depinde si de pachetul pentru care optezi.   

8. Este laser tag-ul sigur pentru ochi?

Jocul este sigur pentru ochi. In termeni simpli, aceasta tehnologie cu infrarosu este asemanatoare cu cea folosita in telecomenzile TV.

9. Cum functioneaza tehnologia laser tag?

Arma de joc este dispozitivul care emite impulsuri in infrarosu. Impulsurile infrarosii sunt detectate de senzorii de lovire de pe banda situate pe casca sau vesta.

10. Cum sa joci laser tag?

Tot ce trebuie sa faci pentru a juca laser tag este sa gasesti o arena de laser tag si sa faci o rezervare. Cand vei ajunge acolo, vei primi echimpamentul de joc si iti vor fi explicate regulile. Tot ce iti ramane de facut este sa te distrezi. 

 

Social
Unde ne gasesti?