Diferentele dintre laser tag si paintball

26 Feb. 2020

diferente laser tag paintball

Daca nu ai jucat pana in prezent laser tag sau paintball, este posibil sa ai nelamuriri in ceea ce priveste diferentele dintre acestea sau chiar sa crezi ca sunt aproximativ acelasi lucru. Daca intr-un articol precedent am vorbit despre diferentele dintre laser tag si airsoft, acum comparam jocurile de laser tag și paintball.

Paintball

Diferenta majora dintre cele doua jocuri este ca paintball-ul se simte mult mai realist. In plus, poti fi 100% sigur ca ai ochit adversarul pentru ca vei vedea pata de vopsea pe echipament.

Daca iti plac jocurile tactice, atunci paintball-ul poate fi alegerea potrivita. In paintball, trebuie sa lucrezi cu adevarat in echipe pentru a-ti asigura supravietuirea ta si a colegilor de echipa in joc.

Spre deosebire de laser tag, paintball-ul este mai scump, mai ales daca mergi si il joci la un centru de paintball. Chiar daca detii propriile echipamente de paintball, si astfel costurile de inchiriere se reduc, munitia este totusi costisitoare.

Desi nu doare prea mult, un dezavantaj al mingii de vopsea poate fi faptul ca acestea pot rani. Pentru adulti, acest lucru s-ar putea sa nu faca diferenta, insa pentru copiii mai mici jocul nu este indicat.

Laser tag

In timp ce paintball-ul si airsoft-ul sunt mai directionate mai mult catre cei care cauta sa ia lucrurile ceva mai in serios, laser tag-ul este despre distractie. Daca incerci sa eviti jocurile foarte competitive, atunci laser tag-ul ar putea fi o optiune mai buna.

In general, jocul este o optiune mult mai buna pentru copiii cu varste mai mici. In plus, daca te gandesti la o petrecere tematica pentru o aniversare, poti include copii mici si copii mai mari pentru ca se vor distra cu siguranta.

Cele doua jocuri sunt destul de diferite, lucrul comun fiind premisa, aceea de a tinti adversarul, si distractia pe care o asigura ambele.

Social
Unde ne gasesti?