Ghidul incepatorului de laser tag

19 Mar. 2020

ghidul incepatorului de laser tag

Laser tag-ul este unul dintre jocurile care imbina distractia si strategia cu lucrul in echipa, fiind o activitate care solicita mai multe abilitati. Desi nu este un joc complicat, daca mergi pentru prima oara intr-o arena laser tag, s-ar putea sa ai unele nelamuriri legate de cum decurge jocul, de ce echipament ai nevoie sau ce strategie ar fi bine sa abordezi. 

Reguli laser tag

Cele mai importante lucruri carora trebuie sa le acorzi atentie prima data cand joci sunt echipamentul si regulile. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta acestora. Echipamentul iti va fi inmanat odata ce ajungi la centrul de laser tag, iar personalul se va asigura ca intelegi toate regulile. Vei primi informatii despre cum trebuie reincarcate armele, unde trebuie sa ochesti in echipament pentru a primi punctul, dar si aspecte legate de regulamentul jocului.

Exista mai multe moduri de joc, iar unele reguli pot varia in functie de acest lucru, insa iti vor fi explicate toate lucrurile pe care trebuie sa le stii inainte de inceperea jocului, de la cele de siguranta, la cele generale.

Asigura-te ca adresezi intrebari legate de orice nelamurire referitoare la joc, pentru ca odata ce incepi sesiunea de laser tag sa stii exact cum trebuie sa actionezi. 

Strategii laser tag 

Chiar daca esti incepator in acest joc, cateva sfaturi ti-ar putea fi utile penntru a contura propria strategie.

  1. Invata rapid cum arata arena si care sunt locurile cele mai bune locuri pentru a tinti adversarii sau pentru a va apara! Aminteste-ti insa ca jocul este unul de achipa, asa ca trebuie sa mentii in mod constant legatura cu coechipierii tai.

  2. Daca arena in care joci are niveluri superioare, spatii precum acestea te pot ajuta sa iti formezi o idee de ansamblu asupra modului in care sunt dispusi jucatorii. Trebuie sa fii atent insa pentru a nu fi chiar tu tinta echipei adverse atunci cand te afli in acest punct. 

  3. Deplaseaza-te pe cat posibil in lateral. Aceastea strategie ar trebui sa iti ofere o mai mare protectie. Nu uita sa nu ramai foarte mutl timp intr-un loc si sa iti continui miscarea. In acest fel, eviti sa fii ochit de jucatorii mai experimentati.

Mai multe informatii poti citi si intr-un articol anterior ce contine sfaturi si strategii despre pentrul jocul de laser tag

Fie ca pasesti pentru prima oara intr-o arena de laser tag, fie ca esti un obisnuit al acestor locuri, nu uita ca pe langa competitie si strategie, important este sa te distrezi alaturi de cei care cu care participi la joc. 
 

Social
Unde ne gasesti?